Kalite Danışmanlığı

ANASAYFAKalite Danışmanlığı

Kalite danışmanlığı, bir kalite yönetim sistemi tasarlamak ve uygulamak için bir kuruluşla birlikte çalışan kişilere verilen isim olarak literatüre geçmiştir. Bu sistem sürekli iyileştirme sağlar ve müşteri memnuniyetini ön plana çıkarır.

Kalite danışmanlığı müşterilere güvenilir ve kesin sonuçlar sunmaya çalışır. Kalite danışmanı, işletme hedeflerinizi göz önünde bulundurarak, kuruluşunuza geliştirmesi gereken araçları temin eder ve stratejilerinizi belirler. Öte yandan, Bir kalite danışmanlığı, bir şirketin üretim ve kalite güvence operasyonlarını optimize etmek için çalışır ve bu konuda çeşitli tavsiyelerde bulunur. Sorumlulukları arasında genelde, şirketin proje hedeflerini ve gereksinimlerini anlamak, kapsamlı araştırma ve analiz yapmak, ürün verilerini toplamak ve bunları planlamaktır.

Mevcut kalite kontrol prosedürlerinin güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek ve müşterilerin geri bildirimlerini incelemekte bir kalite danışmanının görevlerindendir. Kalite danışmanının görevleri bunlarla da sınırlı değildir. Üretim kalitesini test ederken bir yandan da kalite düzeyine yönelik raporlar hazırlayan kalite danışmanı, işlerin kalite planı doğrultusunda devam etmesi için çaba sarf eder.

Marvepa Marka Patent Hizmetleri’nin alanında uzman iş ortakları aracılığıyla ticari markanızın ve işletmenizin süreçlerinin güncel kalite standartlarına uygun olarak yapılandırılması için uluslararası standartlarda kalite danışmanlığı hizmetimizle siz müşterilerimizin yanındayız.

BİZE ULAŞIN

BİZİ ARAYIN

(+90) 536 250 00 35

(+90) 536 883 79 98

WHATSAPP

(+90) 536 883 79 98

E-POSTA

info@marvepa.com

Adres

Cüneytbey Mh. Kuva-i Milliye Cd. No:13/7 Cumaovası İş Merkezi. Menderes / İzmir

error: İçerik koruma altındadır, kopyalanamaz!